tirsdag den 30. august 2011

Til fods med dig selv - gå dig til større selvindsigt.

Til fods med dig selv - gå dig til større selvindsigt. Ved gangterapeut Sofie Kurland og forstcoach Mette Clante.
Nye holdstart hver uge. Mødested: Bautastenen ved Hareskov Station. Husk fodtøj og påklædning efter vejret. Medbring knæpude. Pris for 6 moduler: 1750 kr. (kontant)
Er du kørt fast i dit liv? Står du helt stille? Er der kun en lille, tynd stemme tilbage? Få nye kræfter mens du går i den smukke natur. Vi træner iagtagelsesevne og benmuskler på én gang. Hver session består af opvarmning i rask gang, så blodet ruller i årerne. Når pulsen er i vejret, kan vi bedre mærke os selv og de impulser, vi modtager fra naturen, fra andre og ikke mindst fra os selv.
Meditation og ro finder vi ved at indtage knælende position (husk pude) mens vi studerer et dyr, en sten eller en plante efter eget valg. Mærk efter og respektér dine følelser, som opstår ved det intense nærvær med et egern, en stykke gnejs eller en anemone. I starten er det hårdt for knæene, så vi lægger blidt ud med 40 minutter men træner os efterhånden op til tre-timers sessions.
Når roen og erkendelsen har lejret sig i vores sjæl og legeme, fortsætter vi vandringen, nu med lukkede øjne. Denne øvelse træner fokus og tillid, når eneste "livline" er en tynd silkesnor, ført af kursuslederne.
Hver seance slutter med en liflig kop te, brygget på violrod og storkenæb, som virker bundfældende for dagens indtryk. (Sukkerknalder kan købes for et beskedent beløb). Alle deltagere vil få udleveret en notesbog i ægte moleskin (imiteret) med henblik på at nedskrive de forandringer, som efterfølgende registreres i det psykiske og fysiske velbefindende. Fra gang til gang vil kursuslederne udvælge og recitere passager af særlig indsigtsfuld karakter, så alle får glæde af de nærende budskaber og observationer.
OBS: Efter tilmelding anbefales det at forberede venner og familie på, at man i kursusperioden står uden for de gængse forpligtelser som samvær og konfliktløsning for at optimere udbyttet af kursets helende og kompulsive kræfter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar