mandag den 10. september 2012

Club-Kurland kvinde-kickstart-dit-netværk (kun for medlemmer)

Trænger du til at booste dit netværk og få lejlighed til at hilse på nogle af Danmarks up'n'coming profiler indenfor erhvervsliv og comedy, så tag dine veninder under armen og mød op til en uforglemmelig aften i Vridsløse Messecenter.


Aftenen byder på en perlerække af indslag:

Hverdagen er i farver - ro og overblik med Mette Clante

 
 
 
Du har sikkert hørt om Clantetik, den nye metode til at få styr på sin travle hverdag. Nu kan du møde kvinden bag systemet, som i al sin enkelthed går ud på at sortere sine ting i kulørte kasser.



Pink til regninger, gul til invitationer, rød til sko, grøn til skønhedsprodukter, sort til værktøj, koboltblå til syartikler og så fremdeles. Få tips til at komme godt i gang og hør om, hvordan Mette brugte sit netværk til at markedsføre Clantetik, som i dag har overhalet populære systemer som afrivningskalenderen og sættekassen.
 

Mød Sofiie Ninette

 - få succeshistorien om, hvordan et besøg på en islandsk fiskefabrik blev startskuddet til skønhedsimperiet "Nordic Rhythm"
 

Sofiie Ninette har på få år skabt sig et navn som en af de mest betydningsfulde personer i skønhedsbranchen. Berømtheder fra ind- og udland står i kø, for at få behandling på klinikken, som ligger beskedent gemt af vejen i Vridsløse. Som medlem af Club-Kurland får du helt eksklusivt chancen for at komme helt tæt på skønhedsdronningen og få tips og tricks til et liv uden rynker.
 

Ren B fortæller

Den lokale kunstner fortæller om et liv med billeder og med naturen lige uden for døren.



Her får du en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med en karismatisk personlighed, der har fulgt sine drømme. "Du skal turde for at kunne" - det er essensen i Ren B's livsvisdom. Nu fører Ren os gennem barndommen og opvæksten i landsbyen med naturen som en barsk mod- og medspiller og forklarer om vigtigheden i at turde følge sine drømme for at kunne leve det liv, der er skabt for en. Undervejs vil vi stifte bekendtskab med nye og gamle værker, og der vil være mulighed for undervejs at stille spørgsmål til (livs)kunstneren.



Fjol og fis med Sofie Kurland - tag på tur med humørekspressen og få rørt lattermusklerne

Hvem ved, hvor vi ender, når først vi tager afsted med den rablende skøre Sofie Kurland. Sofie kan - som ingen anden - tage pulsen på det moderne kvindeliv på en skør, sjov, rørende og livsklog måde, så alle forlader den hæsblæsende tour de force en smule klogere og med garanti med ømme lattermuskler.

 


Det får du


Goodiebag indeholdende:
  • 2 æbler fra eget økologiske æbleavleri
  • lamineret luksus medlemskort designet af Ren B
  • sidste nye nummer af kvindemagasinet "Kur 4U"
  • eksklusivt gavekort til 15 minutters DogFoot-behandling
  • fiskemaske fra Maison Sofiie Ninette
  • rabatkupon med store rabatter på produktserier fra salon Ulfs Modeklip
  • Clantetics starterkit med lilla kasse (til sexlegetøj)

 

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem af Club-Kurland og få adgang til rabatter på lækre produkter, invitationer til skønne events og et energiboost hver måned i form af et gennemillustreret nyhedsbrev, så skriv dig op her:

http://www.facebook.com/#!/pages/Clante-Kurland/195041823925547

Ingen kommentarer:

Send en kommentar