onsdag den 26. oktober 2011

Spis dig smuk

Vidste du, at naturens råvarer gør underværker for din skønhed - indefra? Læs med og få inspiration til, hvordan du får ”det lille ekstra”, som gør dig endnu skønnere.

Babymajs
Denne eksotiske grønsag indeholder 50 gange så meget betakarotin som gulerødder, så med en enkelt skive (2 mm) om dagen får du godt med kulør til din vinterblege hud. Drøj i brug – en pakke rækker til 90 dage.

Blåmuslinger
Saft og kraft fra havet. Sug og sut de rå skaldyr i dig og mærk, hvordan de helsebringende salte og mineraler lagrer sig i kroppens celler som et struttende sundhedslager. Bonusinfo: Gør dit skedesekret klart og velsmagende.

Fedtegrever
Også kendt som ”grisens nødder”. Denne sørgeligt oversete og næsten glemte spise fugter og nærer din hud indefra med vigtige liposomer og lecitider, som modvirker tørre og skallede pletter. Bør dog indtages med omtanke og under ingen omstændigheder lige umiddelbart inden saunabesøg.

Kantareller
Kort sæson, lang virkning. Brug efteråret på at indsamle et lager af denne næringsrige skat, som allerede i oldtiden var kendt for sin antirynkevirkning. Spis kantarellerne på havregryn, i yoghurt, som drys på desserter eller hvorfor ikke som pikant pynt på dit glas med Cosmopolitan?

Vingummi
Vi har hørt så meget om chokoladens fortrinlige egenskaber, men der er ingen grund til, at vingummien skal stå i skammekrogen. Kombinationen af gelatine og citronsyre virker nemlig opstrammende og astringerende på din hud og styrker knoglerne. Det gælder dog kun for de hvide af slagsen - altså dem, som i Matador Mix ligner et hvidløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar