fredag den 14. oktober 2011

Tippers tips: Sminke


Stjæl stilen: Fejende flot, elegant, feminin helt ud til de lakerede fingernegle. Det er lykkedes skønhedsredaktionen at lokke Tipper til at løfte sløret for sine hemmeligheder til at se godt ud, uanset alder. Vi starter serien med Tippers sminketips.
1.   Kært barn har mange navne: Rouge, blusher, eller som Tipper foretrækker at kalde det: kindrødt. Markerer ansigtet og får ungpigegløden frem i enhver. Vælg rødlige nuancer for et frisk traveturslook, brunlige for solkysset sødme og violette for en sofistikeret skyggevirkning.
2.   Øjenbryn. Bør holdes i kort snor og trimmes til perfektion i en smal bue. Det naturlige look er vansirende, siger Tipper, ”man må godt kunne se, det er en rigtig dame, man har med at gøre”. Farves to eller tre toner mørkere end den naturlige farve for det rette divalook.
3.   Læber. Er du så heldig at have en smukt hvælvet amorbue fra naturens hånd, er det bare at fejre kyssetøjet med en dyb fuchsia- eller calypsorød læbestift. Ellers kan du, som Tipper, snyde lidt og tegne buen op med en speedmarker, som virker let irriterende på huden og derfor får læberne til at fremstå mere fyldige. Fyld ud med en flot farve, og dit balkort er fyldt på et øjeblik.
4.   Neglelak. Cleopatra, Marlene Dietrich, Anne-Mette Fogh Rasmussen – alle har de benyttet sig af dette skønhedsprodukt, som gør en dame til en lady. Tipper foretrækker perlemorslakker i hvid, rosa og koralfarvet til dagsbrug, mens det om aftenen gerne må være den dybrøde lak, som tiltrækker mændenes blikke. ”Sørg for at stille neglelakken i køleskabet”, råder Tipper, som også anbefaler at røre en knivspids terpentin i flasken, hvis lakken er størknet eller krakeleret, ”så bliver den som ny”.
5.   Den indre skønhed kommer sidst i rækken, men Tipper har alligevel et tip til at få sjælen ud gennem porerne og forblænde mændene: ”Drik to glas sherry eller en Campari, mens du smukkeserer dig. Smil til dit spejlbillede og se, om ikke det blinker skælmsk tilbage”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar