Skipperlabskovs, eller lobescoves, som det retteligen hedder, med rødbeder, purløg og iskoldt smør. Fadøl hertil. Potkäse, hjemmedyrket i lerkrukke af osterester fra de sidste fem år og en pægl rom. Spises på knækbrød med en snaps til. Sildesalat, rød, finthakket med rødbeder. Stegt ål med stuvede kartofler. Benene skal nå hele vejen rundt om tallerkenen. Øl og snaps til. Gammeldags æblekage, endnu bedre dagen eller dagene derpå. Varm solbærsaft med en sjat rom i, får bugt med enhver forkølelse. Stærk sennep på en ostemad. Kippers lige fra dåsen med en øl til. Kålrouletter med hvid sovs og rødbeder. Karryketchup til medisterpølsen. Maltbolsjer.
fredag den 16. september 2011
Skippers livretter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar