onsdag den 14. september 2011

Sommerhaven (forbered den allerede nu ...)

I juni måned viser haven sig fra sin allermest frodige og grønne side. Vi har samlet en buket råd og ideer til, hvordan din sommerhave præsenteres mest indbydende. Lad havens grønne farve danne baggrund for dine egne personlige udtryk og pluk af ideerne for at skabe den helt rigtige sommerstemning.



Naturens eget espalier:

Benyt en udgået bambus til at danne støtte for havens klatreplanter. Her har vi valgt skvalderkål og vildt voksende meldug for et klassisk udtryk, men vil du skabe faver og legerum i børnenes have vil ærteblomster og snerle være velegnede til formålet. Lad evt. børnene selv være med til at så planterne og se dem glædes over espalierets udvikling gennem sommeren.


Haveskulptur:

Skab en spændende og rummelig installation med havens materialer. Husk at variere sammensætningen for at skabe spænding i mixet af strukturer og farver. Her er benyttet gran, tornegrene og afblomstrede græsser for at lede fantasien hen på trolde og elverfolk. Det kan let blive havens yndlingsplet for højtlæsning og fantasirejser med børnene.


Grib ideen:

Lad sommerens samling af sten og muslingeskaller byde velkommen - Følg de smukke hvide strandskaller og lad dig inspirere af sand og bølgebrus når du inviterer dine sommergæster indenfor.


En farveklat i alt det grønne:

Her har de snorlige bed i den traditionelt anlagte have fået et sving med penslen i form af en knæpude i sprudlende farver. Puden er i privateje, men en lignende kan erhverves hos Harald Nyborg.


Aftenhygge på terassen:

For at skabe den helt rigtige kombination af hygge og vildskab er her sat en frodig, grøn og spiselig plante midt i terrassens tableau af rødlerspotter. Udendørslyset er fra Green Gate. I mælkekartonerne følger børnene årets gang med egne planteprojekter.



















Ingen kommentarer:

Send en kommentar